top of page
Søg
  • Charlotte Nefer

Vær kritisk!🤔

Opdateret: 10. aug. 2019


Som clairvoyant rådgiver, interesserer det mig meget hvordan andre clairvoyante arbejder.

Det kan både være spændende og inspirerende. Og heldigvis har jeg uden tvivl, mange dygtige kolleger rundt omkring.

Det er dog ikke dem, dette indlæg handler om. Men der i mod dem, der udbyder clairvoyance, healing, mediumship, samtaleterapi o.s.v. uden at kunne eksekvere noget som helst, eller have nogen form for uddannelse.

Det jeg vil frem til, er vigtigheden af at huske, at titler som f.eks. healer, clairvoyant, terapeut, samtaleterapeut, psykoterapeut o.s.v. ikke er beskyttede titler. Det vil sige at enhver kan kalde sig det, uden så meget som at have været på et weekendkursus.

Så vær varsom med hvem du henvender dig til og vær kritisk!

Personligt ville jeg aldrig gå til en clairvoyant, healer, eller terapeut, der ikke har en relevant uddannelse indenfor disse felter. Det skal være en der er uddannet et sted, hvor jeg ville være rimelig sikker på, at jeg ville komme til at sidde overfor en person, der burde have et vist talent.

Når det er sagt er det en JUNGLE at finde rundt i. For uanset om vedkommende er uddannet et ”ordentligt” sted eller ej, er der brodne kar over alt. Og omvendt kan der da også være nogen der er ”født med evnerne”, der er dygtige. For mig ville det bare ikke være nok. Og snakker vi samtale- eller psykoterapi, finder jeg det stærkt problematisk at nogen benytter disse titler, uden nogen form for uddannelse.

Valget er naturligvis op til dig, men brug din sunde fornuft, eller kig efter ”klientudtalelser”. Er der ikke det på et website, bør man være ekstra opmærksom. Har pågældende udbyder så i det hele taget nogen erfaring? Alternativt kan det være godt at lytte til nogen, der har været hos f.eks. den clairvoyante og har haft en god oplevelse.


For nyligt var jeg til en klarsynsdemonstration hos en person, der ikke bare selv er ”clairvoyant medie”, men ovenikøbet tilbyder at uddanne andre indenfor dette felt. Igen, er det jo noget enhver kan gøre. Jeg kom, som altid, både åben og positiv til klarsynsdemonstrationen.

”Den clairvoyante” sagde flere ting, jeg mildest talt fandt ”meget besynderlige”, og vedkommendes situationsfornemmelse kunne ligge på et meget lille sted.

Her kommer et par eksempler:

- ”Den clairvoyante” henvendte sig til en kvindelig tilhører og spurgte hende som det første, mens alle hørte på det, om hun var i overgangsalderen. Efter min mening et spørgsmål man kun stiller en kvinde, hvis man kender hende særdeles godt, og da slet ikke i andres påhør.🤭🙄😬

- Ud af de ca. 15 tilhørere mente ”den clairvoyante” at ikke mindre end 5 burde blive ”trance-medier” og tage til England for at gå på Stansted Hall. En sjette tilhører, skulle også ”gøre noget ved dét med clairvoyancen”. Jeg sad ved siden af mine kollega, der som jeg, er uddannet af Maya Fridan og som også arbejder som professionel clairvoyant, og vi fik ikke et eneste ord med på vejen, om hvorvidt vi havde evner i den retning.

- Hovedet på sømmet var nok, at ”den clairvoyante” udtalte at: ”Alle kvindelige trancemedier i England er overvægtige, fordi de får sukkersyge på grund af problemer med bygspytkirtlen. Og alle mandlige trancemedier i England er bøsser!” 😱🥵

Hvis man konfronterede vedkommende med disse statements, ville vedkommende nok sige at ”det var for sjov”. Jeg kan dog overhovedet ikke se det morsomme i disse bemærkninger og jeg plejer da ellers nok at have humoristisk sans.

Det jeg vil frem til, i denne sammenhæng er: Vær kritisk! Gå ikke bare til ”hvem som helst”! Tjek f.eks. personen ud på Google. Hvad siger andre? Og hvad siger din mavefornemmelse dig?

En klarsynsdemonstration kan i øvrigt være en god mulighed for, at ”tjekke personen ud”. Vær i denne forbindelse dog meget opmærksom, på dine måske store ønsker, om kontakt til en særlig afdød. Jeg oplevede ved nævnte klarsynsdemonstration, hvordan min egen selvsuggestion blev aktiveret, fordi der var en særlig afdød, jeg gerne ville have en hilsen fra. Jeg VILLE have, at det var hende... Så selvom de oplysninger "den clairvoyante" kom med ikke var særligt overbevisende og jeg efterfølgende var helt klar over, at det IKKE var min afdøde veninde, der kom forbi, så troede jeg på det, i situationen, fordi jeg VILLE tro det... Sådan kan ens (under)bevidsthed "spille en et pus", og det benytter visse clairvoyante sig af.

Den klarsynsdemonstration jeg omtaler her, kombineret med de utallige ”hjemmestrikkede” clairvoyante, der florerer på nettet, har inspireret mig til dette indlæg. Og jeg håber inderligt, for enhver der ønsker clairvoyance, eller på anden måde har brug for råd og vejledning, at han eller hun, virkelig vælger med omhu.

Alt det bedste til jer alle

Charlotte 🌻

P.S. Min tid var på ingen måde spildt, til den omtalte klarsynsdemonstration. Den var ganske lærerig. F.eks. forstummede min indre kritiker, med hensyn til mine evner indenfor afdødekontakt. 😉

187 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page