top of page
Søg
  • Charlotte Nefer

Clairvoyance 112? 🚑

Opdateret: 4. mar. 2020Sommetider får jeg henvendelser fra personer, der f.eks. skriver: ”Jeg er i dyb krise og vil gerne have tid til en clairvoyance i dag”. ” Eller: ”Jeg er meget ulykkelig, kan jeg komme til med det samme?” 😢

Når det sker, kan min første tanke være: ”Jeg må hjælpe! Jeg må presse en tid ind.” (Selvom det kun yderst sjældent er muligt, med så kort varsel.)

Men disse, mere eller mindre ”desperate” henvendelser, har også fået mig til at tænke på, om det i det hele taget er en god idé at få en clairvoyance, når man f.eks. er meget ulykkelig, eller i dyb krise. Jeg får i hvert fald en følelse af, at jeg med mine clairvoyante evner skal ”redde” eller ”fikse” problemerne for de klienter og det er jo dybest set ikke min mission.

Jeg forstår selvfølgelig godt, at man sommetider står i en situation, hvor man ikke aner hvad man skal stille op og det har jeg den dybeste respekt for. Jeg tvivler bare på om clairvoyance, i lige præcis den situation, er det man har brug for.

Jeg ser blandt andet clairvoyance som en mulighed for at få klarhed, inspiration, håb, trøst, mod, handlekraft og styrke. – Men clairvoyance er ikke opskriften på hvordan du skal leve dit liv, eller facitlisten på alle dine udfordringer. Vi er (heldigvis) alle udstyret med vores frie vilje og vores hjerter ved altid inderst inde, hvad der er det rigtige for os hver i sær. ❤️

Det bedste tidspunkt at få en clairvoyance på, er efter min mening, når man står overfor en skillevej, beslutninger der skal træffes, mål der vil opnås, man savner ”input” udefra, er uafklaret, eller måske bare er nysgerrig på, hvilke råd ens åndelige vejledere har.

Men er man ligefrem desperat, i krise, eller dybt ulykkelig, tror jeg på at man skal give sig selv lidt tid, til at trække vejret, få grædt og/eller raset ud, snakket med en nær ven og være faldet bare lidt til ro. For så vil man være langt mere modtagelig for at lytte til hvad den clairvoyante har at viderebringe og så kommer man ikke med en (bevidst eller ubevidst) forventning om at den clairvoyante formidler de løsninger der skal til, for at ”fikse” de udfordringer man står i.

Man vil derimod langt bedre kunne mærke, ud fra de beskeder man får, hvad der er det bedste, både for en selv og alle involverede parter. Løsninger der tilgodeser det højeste bedste for alle, er nemlig altid værd at stræbe efter.✨

Når vi er desperate, er vi så meget i vores tankers og følelsers vold, at vi ikke er særligt modtagelige for budskaber fra den åndelige verden. På samme måde som jeg heller ikke ville kunne arbejde clairvoyant, hvis jeg var ude af mig selv. Der ville simpelthen være ”for meget støj på linjen” og jeg ville ikke kunne få budskaberne klart igennem.

Derfor er det alfa og omega for enhver clairvoyant, at være i god balance, når der åbnes op for kontakten til den åndelige verden.

Det betyder selvfølgelig ikke at vi ikke skal række ud og søge svar, når vi er dybt ulykkelige. Men her er det bønnen, der bør bruges. Lad din sorg, vrede, eller hvad det nu er, komme direkte til den guddommelige kilde af lys og kærlighed. Den kilde som nogen kalder Gud, Buddha, Muhammed, o.s.v. (Jeg tror i øvrigt, at uanset hvad vi kalder ”det”, er det den samme kærlighedskraft vi beder til. – Men disse reflektioner vil jeg gemme til et andet blogindlæg.😊)

Kald på englene, (der jo findes indenfor alle religioner), gå igennem ”desperationsfasen” og når du så kan trække vejret nogenlunde roligt igen, så kan du bestille tid til en clairvoyance.

Der er en (højere) mening, med alt hvad vi går igennem her i livet. Vi kan "bare" ikke altså se det, når vi står midt i det. Først senere, bliver vi bevidste om hvor meget vi har lært, udviklet os og er blevet stærkere. 🌷

175 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page