top of page
Søg
  • Charlotte Nefer

Længe leve heksene!🧙🏻‍♀️

Opdateret: 10. aug. 2019

Sankt Hans. Et virkelig dejligt tidspunkt på året. For selvom vi godt ved, at det fra midsommer lige så stille ”vender” og dagene bliver kortere, er der stadig masser af lyse sommernætter der skal nydes. Og så er det jo Sankt Hans. Den aften hvor mange står omkring bålet og synger midsommervisen.

Og så ER der jo det der med heksen, der bliver brændt. Det har jeg, så længe jeg kan huske, ikke haft det særlig godt med. Jeg nød ”fejringen” af selve aftenen. Men hvor kunne jeg dog godt undvære at en heks skulle brændes af… I dag er jeg ikke i tvivl om, at mit virke som clairvoyant og i det hele taget min store interesse for det spirituelle, for længst ville have resulteret i en dom for kætteri, hvis inkvisitionen stadig eksisterede. På samme måde som Galileo blev fremstillet for at påstå at jorden bevæger sig rundt om solen.

Jeg får det også anstrengt hvis jeg ser en film hvor hekseafbrænding indgår. Tænk en gang: TUSINDVIS af uskyldige mennesker har lidt en grusom død. Gode, dygtige mennesker, der hvis de havde fået lov at leve og udføre deres hverv omgivet af respekt, kunne have været medvirkende til, at lægevidenskaben i dag ville være meget længere fremme end den er nu…

Og her kommer jeg så til at tænke på, at det jo ikke er for sent at implementere ”det alternative” i vores etablerede sundhedssystem. Heldigvis har man (an)erkendt musikkens helbredende kræfter. (Der er efter min mening bare stadig alt for lidt levende musik på f.eks. hospitalerne.) Og hvor bliver den ”holistiske” synsvinkel af? Vi er jo ikke bare en krop! Vi har også en sjæl og et sind. Der er en langsom tendens til, at det går den rigtige vej og jeg har haft mange SOSU´er og sygeplejersker til clairvoyance. (Jeg mangler stadig en læge, men det skal nu nok komme.😊)

Hypnoterapi og akupunktur er lige så stille ved at blive ”listet” ind. Men der går nok en rum tid, før der på vores hospitaler og andre steder, bliver samarbejdet med f.eks. healere. Og det synes jeg er synd.

Jeg undrer mig over, at lægeverdenen, har været så mange år om at anerkende begreber som ”placebo effekt” og ”tankens kraft”, hvilket selveste Albert Einstein jo gjorde for mange år siden. For så er der jo ikke særlig langt til at anerkende at alt er energi og at en dygtig healer kan påvirke både den fysiske og psykiske del af mennesket, til hurtigere/bedre helbredelse. Hvorfor i det mindste ikke lave flere forsøg med det? I stedet for at fylde kemikalier på de fleste patienter. Kemikalier som kan have ubehagelige bivirkninger, både på patienten og på vores miljø…🍀

Jeg har, om nogen, den allerstørste respekt for vores læger. Jeg samarbejder dagligt med fantastiske læger. – Men helt overordnet set, mener jeg der er behov for nytænkning. For at supplere den nuværende lægekundskab, med elementer fra ”den alternative verden”.

Det er et faktum, at der er et stigende antal børn, der bliver indlagt med ” kronisk ondt i maven”, hvor alle undersøgelser viser at de somatisk set intet fejler. Hvordan bliver de hjulpet? Bliver de i det hele taget hjulpet?

Der findes jo rent faktisk læger, der i allerhøjeste grad har veldokumenterede erfaringer med "det alternative". Kirurgen Bernie S. Siegel og neurokirurgen Eben Alexander, for blot at nævne et par stykker. Begge har de skrevet fantastiske bøger, der varmt kan anbefales.

Jeg vil slutte dette blogindlæg, med at sende et midsommerønske afsted, om at der på fremtidens hospitaler og andre institutioner, vil komme et meget større fokus på helbredelsen af DET HELE MENNESKE.

Rigtig glædelig Sankt Hans til jer alle.🦉🧹❤️☀️40 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page